Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δεκάδες συλλήψεις σε αεροδρόμια της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν μέσα σε μια βδομάδα είκοσι ένας αλλοδαποί στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 4 Ιουλίου έως και τις 11 του μήνα στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένας αλλοδαποί (14 άνδρες και 7 γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Ισπανίας, Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, Ιαπωνίας, Ινδίας και Τσεχίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Χανίων και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version