Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νεκρός 60χρονος που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ξερά κλαδιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε εχθές στην περιοχή Σάρχου στον Δήμο Μαλεβιζίου Ηρακλείου. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από την αστυνομία που εξετάζει την υπόθεση, ένας ηλικιωμένος άνδρας 60 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από φωτιά καθώς εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Ο άτυχος είχε μαζέψει αρκετά κλαδιά σε κάποιο σημείο της έκτασης, προσπαθούσε να τα κάψει, αλλά χωρίς να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες, οι φλόγες τον τύλιξαν απότομα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει! Οι συγγενείς του που ανησυχούσαν καθώς καθυστερούσε, έφτασαν στο σημείο όπως και τον αντίκρισαν νεκρό στο έδαφος κοντά στα κλαδιά…

Στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ έσπευσαν επίσης η αστυνομία και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Οι υπεύθυνοι έχουν συγκεντρώσει όσα στοιχεία μπορούσαν για να συνεχίσουν τις έρευνες τους για το περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version