Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κομμένο κεφάλι ζώου έξω από την πόρτα στενού φίλου του Λεμπιδάκη!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια ιδιαίτερα ομιχλώδης υπόθεση εξελίσσεται από εχθές το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης και απασχολεί πολύ σοβαρά την τοπική Αστυνομία. Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε στην είσοδο γνωστής επιχείρησης και αφορά άμεσα πολύ κοντινό πρόσωπο του πρόσφατα απελευθερωμένου Μιχάλη Λεμπιδάκη. Με βάση τα όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η αστυνομία, ένας υπάλληλος βρήκε μπροστά από την κεντρική πόρτα ένα ματωμένο κεφάλι ζώου, το οποίο συμβολίζει άμεση απειλή προς τον επικεφαλής της επιχείρησης.

Η ασφάλεια Ηρακλείου φαίνεται να έχει στην κατοχή της ένα σημαντικό βίντεο, στο οποίο είναι καταγεγραμμένες λεπτό-λεπτό οι κινήσεις των δραστών που ήδη αναζητά και ίσως αποτελέσει άκρη του νήματος προς την επίλυση της υπόθεσης που θυμίζει σενάριο μαφιόζικης ταινίας.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία του Ηρακλείου είναι να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην στενή σχέση του συγκεκριμένου επιχειρηματία με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και το κομμένο κεφάλι του ζώου που βρέθηκε στην επιχείρησή του. Ωστόσο, δεύτερο και επίσης πιθανό σενάριο είναι να αποτελεί μία κίνηση εκφοβισμού στη βάση επαγγελματικού ανταγωνισμού ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν αντίθετα συμφέροντα στην αγορά. Μέχρι τώρα είναι ακόμη όλα τα σενάρια ανοιχτά και εξετάζονται από τους ειδικούς του τμήματος.

Η εξέλιξη του περιστατικού:

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο πρώτος εργαζόμενος που έφτασε στην είσοδο της επιχείρησης για να ανοίξει τα γραφεία, αντίκρισε ένα σοκαριστικό θέαμα καθώς άγνωστοι είχαν αφήσει μπροστά από την πόρτα ένα ματωμένο κεφάλι ζώου! Καθώς ξεπέρασε το σοκ, ειδοποίησε κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και εκείνος με την σειρά του έκανε καταγγελία για το συμβάν στην άμεση δράση που χωρίς καθυστέρηση έφθασε στο σημείο.

Έγινε έρευνα στο σημείο που βρέθηκε το κομμένο κεφάλι και λήψη δείγματος από τον εργαζόμενο – ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει αρχικά το εύρημα – προκειμένου να συγκριθεί με τα υπόλοιπα τυχόν δείγματα που θα βρεθούν στην συνέχεια. Όλα τα γύρω σημεία καθώς και το ίδιο το εύρημα σαρώθηκαν από τους άνδρες της Σήμανσης.
Το σημαντικό βίντεο με τις κινήσεις:

Στο βίντεο που αναφέραμε παραπάνω, εικονίζονται τρεις κουκουλοφόροι που πλησίασαν την είσοδο της επιχείρησης, οι δύο με μοτοσυκλέτα και ο τρίτος με αυτοκίνητο. Ο ένας από τους τρεις όπως φαίνεται στο βίντεο είναι εύσωμο ενώ τα άλλα δύο πιο αδύνατα. Αφού κατέβηκαν από τα οχήματα, κινήθηκαν προς την είσοδο και με βάση πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να τράβηξαν φωτογραφία από την ολοκλήρωση της αποστολής που είχαν αναλάβει για κάποιον.

Η Αστυνομία Ηρακλείου διερευνά την υπόθεση με πολύ μεγάλη προσοχή, λόγω της χρονικής συγκυρίας που έχει να κάνει με την εξιχνίαση της απαγωγής Λεμπιδάκη και εξετάζει ιδιαίτερα το βίντεο που έχει στα χέρια της, καθώς και κάθε άλλο διαθέσιμο στοιχείο. Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις για το αν πρόκειται περί απειλής του ανταγωνισμού ή υπάρχει πραγματική σύνδεση με τον απαχθέντα Μιχάλη Λεμπιδάκη…

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ