Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Γιατί γέμισε ο Άγιος Νικόλαος με εντυπωσιακές Πόρσε; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου την τελευταία εβδομάδα καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβλεπαν την μία Πόρσε μετά την άλλη να καταφθάνει στην πόλη τους. Ο λόγος ήταν παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Porsche Cayenne στο πολυτελές ξενοδοχείο Daios Cove. Το πολυτελέστατο αμάξι αγγίζει απίθανα ποσά αγοράς αλλά σίγουρα δεν κοστίζει το να το χαζεύεις ως ένα αριστούργημα της τεχνολογίας σε τέσσερις τροχούς.

Τα αρκετά επιβλητικά αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στο χώρο πάρκινγκ του τουριστικού θερέτρου και μέχρι την έναρξη της επίσημης παρουσίασης που θα διαρκέσει μέχρι αρχές Νοέμβρη, αναμένεται να έχουν φτάσει πάνω από τα 25 σε αριθμό! Επίσης, όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν σταματήσει να καταφθάνουν στην Κρήτη πτήσεις τσάρτερ από το Μόναχο με τους δημοσιογράφους για την παρουσίαση του νέου μοντέλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version