Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Βίντεο από το Ηράκλειο του 1961 που θα σε γυρίσει σε μία άλλη εποχή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα Ηράκλειο σχεδόν αγνώριστο για τους νεώτερους, φορτωμένο με αναμνήσεις όμως για τους παλαιότερους, παρουσιάζει το βίντεο που αναρτήθηκε το 2012 στο Youtube καλύπτοντας σκηνές από την καθημερινότητα στην πόλη και συγκεκριμένα στο κέντρο του, το 1961.

Η πλατεία Ελευθερίας χωρίς τη σημερινή αντιαισθητική της εικόνα, τα παλιά λεωφορεία του ΚΤΕΛ έξω απο το εγκαταλελειμμένο Μέγαρο Φυτάκη,ο τροχονόμος στη βαρέλα του στη συμβολή της Δικαιοσύνης με την Καλοκαιρινού και πολλές πολλές εικόνες από την αγορά της 1866, τότε που πραγματικά λειτουργούσε ως αγορά, κάρα και αγωγιάτες στους σχεδόν άδειους δρόμους, συνθέτουν το σκηνικό των λήψεων στο σπάνιο αυτό βίντεο, διάρκειας 3.39 λεπτών.

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του εμφανίζεται και ο Νίκος Ξυλούρης σε νεαρή ηλικία να περπατάει στο δρόμο και να χαιρετάει από μακριά.

Πηγή:e-storieskritis.blogspot.gr

cretablog

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version