Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Στο νοσοκομείο κατέληξε νεαρός στη Φαιστό έπειτα από άγρια επίθεση πιτ-μπουλ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ακόμη μία φορά απασχολεί την επικαιρότητα ως θέμα η επίθεση σκύλου σε άνθρωπο. Μέχρι σήμερα, τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και απασχολήσει την ελληνική αστυνομία είναι πάρα πολλά και παρ’ όλα αυτά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων που μπορεί υπό συνθήκες να είναι επικίνδυνοι, όπως η διαδεδομένη ράτσα πιτ-μπουλ, συνεχίζουν να είναι πάρα πολλοί σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Κρήτη.

Εχθές λοιπόν ένα ακόμη συμβάν σημειώθηκε σε μεγάλη κωμόπολη του Δήμου Φαιστού όταν ξαφνικά ένας ανυποψίαστος 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα εξαγριωμένο πιτ-μπουλ! Αν και με βάση τα στοιχεία ο σκύλος ήταν ασφαλισμένος με αλυσίδα σε σπίτι της περιοχής, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα, να πηδήξει την περίφραξη και να βγει στον δρόμο όπου και επιτέθηκε με μανία στον άτυχο περαστικό…

Ο νεαρός στάθηκε τυχερός στην ατυχία του καθώς πρόλαβε από ένστικτο να προστατεύσει τον λαιμό του, αφού εκεί σκόπευε να δαγκώσει το πιτ-μπουλ ώστε να τον ακινητοποιήσει. Τελικά γλίτωσε τα χειρότερα αφού ο σκύλος τον άφησε μετά από μερικά λεπτά και κατέληξε με ορισμένα τραύματα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αντιλήφθηκε πόσο πιο κρίσιμη μπορούσε να είναι η κατάστασή του και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap