Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ούτε στο Champions League αυτά που έγιναν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ποιος από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν τον ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Αετό Ανωγείων και την Επισκοπή 2010 περίμεναν επίπεδο Champions League; Κανείς! Έλα που πως όμως είδαν ΜΑΤΣΑΡΑ! Αυτά που έγιναν δεν έχουν ξαναγίνει στη Κρήτη!

Με το σκορ στο 0-1 υπέρ του φιλοξενούμενου Αετού Ανωγείων, ο Στέλιος Παπαδομιχελάκης έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας με απευθείας φάουλ που τίποτα δεν ζήλευε από τις εκτελέσεις ποδοσφαιριστών που θα δούμε απόψε στα play-off του Champions League!

Το φαουλάκι ήταν μόνο η αρχή! Στην συνέχεια η επισκοπή μείωσε το σκορ, κάνοντας το 1-2 με (προσέξτε!) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ εκτέλεση ΚΟΡΝΕΡ… Οι θεατές κάπου εκεί τα έχασαν και είχε ανοίξει η όρεξη για ακόμη περισσότερο θέαμα!

Προς το τέλος λοιπόν, όταν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις καθυστερήσεις της εντυπωσιακής αναμέτρησης, ήρθε και το «κερασάκι στη τούρτα»! Ο Αετός πήρε το διπλο στο τελευταίο λεπτό με …σκαφτό πέναλτι αλά Πανένκα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version