Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η γνωστή Κρητική εταιρία “Cretan Mill” βραβεύτηκε για τα 152 χρόνια επιτυχημένης πορείας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιχειρήσεις και προϊόντα που προσεγγίζουν ή έχουν ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής, ξεχωρίζοντας για τη διαχρονική προσφορά τους στην ελληνική οικονομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα, τιμήθηκαν την Παρασκευή 15/06/2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Maroussi Plaza, στην εκδήλωση «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ – Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ.

Αναδεικνύοντας τις θεμελιώδεις αξίες του επιχειρείν, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στον πελάτη, εταιρείες διεθνούς και παγκόσμιας εμβέλειας βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ανάμεσα τους, πλατινένια διάκριση έλαβε η γνωστή Κρητική εταιρία “Cretan Mill” της οικογένειας Αλμπαντάκη που σήμερα μετράει 152 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο του ελαιολάδου.

 

 

 

 

Το βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο Διευθύνων Σύμβουλος και υιός της οικογένειας, Μιχάλης Αλμπαντάκης.

 

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον Τύπο.

Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία, ώστε να συνεχίζει να προσφέρει στον τόπο μας ευημερία και ανάπτυξη, θυμίζοντάς μας κάθε φορά πως η επιχειρηματικότητα έχει λαμπρό παρελθόν, ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap