Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για τα προϊόντα της Κρητικής εταιρείας Cretan Mill!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη βράβευση της Cretan Mill στην εκδήλωση «Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων Μας – Από γενιά σε γενιά», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW κι ακόμη μία επιτυχία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της λίστας της επιτυχημένης Κρητικής εταιρείας, αυτή τη φορά για το διεθνή διαγωνισμό Terraolivo 2018.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας:

H γνωστή Κρητική εταιρεία «Cretan Mill από την οικογένεια Αλμπαντάκη» βραβεύτηκε με το ειδικό βραβείο «BEST OF CRETE» για το προϊόν της «Κρητικοί  Ελαιώνες» στον Διεθνή Διαγωνισμό Terraolivo 2018 που διεξήχθη στο Ισραήλ.

Η διάκρισή αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την εταιρεία μας. Προτεραιότητα μας υπήρξε πάντοτε η παραγωγή κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων και η διάκριση αυτή το επιβεβαιώνει, καθώς πρόκειται για το 5ο σε σειρά βραβείο ποιότητας που κερδίζει το συγκεκριμένο προϊόν.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαρκής μας προσπάθεια για βελτίωση των μεθόδων που χρησιμοποιούμε και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε τους παραγωγούς μας  καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στην παραγωγή ελαιολάδου. Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καταφέρνουμε να δημιουργούμε προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και υψηλής θρεπτικής αξίας.

Συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία, η  «Cretan Mill από την οικογένεια Αλμπαντάκη” αποτελεί σήμερα τη Νο1 Κρητική εταιρεία στις εξαγωγές ελαιολάδου παγκοσμίως και, ταυτόχρονα, κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες εταιρείες ελαιολάδου σε όλη την Ελλάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap