Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Χερσόνησος: Σοκαριστικό τροχαίο σε σημείο-καρμανιόλα του ΒΟΑΚ – Βίντεο ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αυτοκίνητο διασχίζει τον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου της Χερσονήσου όταν ξαφνικά ο οδηγός χάνει τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας και στο παραπέντε αποφεύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητο μετά από μια τρελή πορεία να βγαίνει με μεγάλη ταχύτητα εκτός του δρόμου.

Το βίντεο-ντοκουμέντο της “Ανθρώπινης Ασπίδας” προκάλεσε σοκ στους τηλεθεατές στη διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, με το συγκεκριμένο σημείο να μετά από βροχή να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας.

Παράλληλα φωτογραφίες από καθίζηση στο οδόστρωμα στον ΒΟΑΚ αλλά και σαπισμένες ή ανύπαρκτες προστατευτικές μπάρες συνθέτουν ένα σκηνικό τρόμου στους δρόμους της Κρήτης.

Χαρακτηριστική η κατάσταση με την καθίζηση στο ύψος των Γουβών αλλά και οι σαπισμένες προστατευτικές μπάρες στην παλιά εθνική, στο ύψος του Κακού Όρους.

Μάλιστα εκεί σε συγκεκριμένα σημεία οι μπάρες έχουν υποχωρήσεις εντελώς, κάνοντας τον δρόμο εξαιρετικά επικίνδυνο ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες του χειμώνα, που με τη βροχή αλλά και τον ελλιπέστατο φωτισμό κάνουν τον δρόμο εξαιρετικά επικίνδυνο.

Πηγή: daynight

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version