Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Χαρές για τον Βασίλη Σκουλά: Πάντρεψε τον γιο του σε Ανωγειανό γάμο με χιλιάδες καλεσμένους | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παρουσία συγγενών, φίλων και χιλιάδων καλεσμένων ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου ο Μιχάλης Σκουλάς (γιος του γνωστού λυράρη Βασίλη Σκουλά) και η Ηρώ Φουντουλάκη.

Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης και Οσίου Αλκιβιάδη στο Delina Mountain Resort,  με όλα τα παρελκόμενα του παραδοσιακού Ανωγειανού γάμου.

Ο Βασίλης Σκουλάς πανευτυχής, με τους ήχους της λύρας του, συνόδευε το ζευγάρι στην εκκλησία για την τέλεση του Μυστηρίου.

Ακολούθησε γαμήλιο δείπνο στο κέντρο Ντελίνα, με άφθονες παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές και το μοναδικό ανωγειανό οφτό κρέας.

Οι χιλιάδες καλεσμένοι απόλαυσαν μία μοναδική βραδιά, την οποία διάνθισε με την μουσική του ο Βασίλης Σκουλάς με το συγκρότημά του.

Το ευτυχές ζευγάρι στεφάνωσαν οι Ελευθερία Βαβούρη, Ελένη Μαρή, Γιώργος Μαρκαντώνης, Αθανασία Ξυλούρη, Αναστασία Στεφανάκη, Χρύσα Τριανταφυλλίδου, Μανόλης Χαιρέτης (Παγούρης).

 

Πηγή: ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version