Βρειτε μας στα Social Media
 

XANIA

Κρητικός πέρασε κορονοϊό αλλά δεν του δίνουν Green Pass αν δεν εμβολιαστεί!

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
Κεντρική φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
519 Shares

Γίνεται να έχεις περάσει κορονοϊό, αλλά να αντιμετωπίζεσαι ως άλλος ένας ανεμβολίαστος χωρίς ανοσία;

Και όμως, υπάρχει μία κατηγορία συμπολιτών μας που έχει μεν ανοσία, όμως, είναι αναγκασμένοι να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να αποκτήσουν το περιβόητο Green Pass.

Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr ένας Χανιώτης, πέρασε την Covid19 χωρίς να εμφανίσει συμπτώματα, κάτι που συνειδητοποίησε όταν έκανε τεστ αντισωμάτων σε ιδιωτικό μικροβιολογικό ιατρείο λίγο καιρό αργότερα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για αντισώματα του κορονοϊού ήταν παραπάνω από ξεκάθαρα, αφού το όριο είναι στα 50 και ο άνδρας είχε πάνω από 1000:

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, υπήρξε η διαπίστωση ότι δεν δικαιούται πιστοποιητικό που να αναγράφει οτι έχει περάσει κορονοϊό, αφού δεν τον δήλωσε εκείνη την περίοδο (προφανώς και δεν το ήξερε, αφού ήταν ασυμπτωματικός).

Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές και το ΦΕΚ που έχει εκδοθεί επί του θέματος, όταν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία της νόσησης του ασθενή με κορονοϊό, είναι άγνωστη κατά συνέπεια και η περίοδος ανοσίας του, οπότε συστήνεται να γίνει εμβολιασμός…

Όσο για το έγγραφο που αποδεικνύει οτι ο 35χρονος έχει αντισώματα, είναι πρακτικα… άχρηστο, αφού δεν μπορεί να τον βοηθήσει σε καμία περίσταση, όσον αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το συμπέρασμα είναι οτι υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα κι αν έχεις ανοσία με αποδείξεις, θα πρέπει να κάνεις το εμβόλιο για… επιπλέον επιβεβαίωση.

 

κορονοϊός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap