Διαφήμιση

XANIA

Τρελή πρόταση γάμου στην Κρήτη – Έκανε τον τραυματία και την… κοψοχόλιασε πριν δώσει το δαχτυλίδι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια απίστευτη πρόταση γάμου, έγινε πρόσφατα στα Χανιά –  στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σούδας – σε αγώνα του εργασιακού Πρωταθλήματος, ανάμεσα στις ομάδες Prenatal. B.C. και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πιο όμορφη στιγμή της αναμέτρησης έγινε στη διάρκεια ενός “εικονικού” τραυματισμού του παίκτη της ομάδας των Prenatal. B.C. Στέλιου Κουκουράκη, ο οποίος είχε βάλει τους πάντες στο… κόλπο. Από τον κοούτς της ομάδας του, μέχρι και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η κοπέλα του Γεωργία (Γωγώ) Κουράτορα, η οποία προφανώς δεν ήξερε τίποτα, παρακολουθούσε τον αγώνα από την κερκίδα. Κατά τη διάρκεια του… τραυματισμού και στις στιγμές που ακολούθησαν, κλήθηκε από τον προπονητή να κατέβει στο παρκέ, καθώς ο “φίλος” της θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το kriti360:

Οι πρωταγωνιστές αυτής της υπέροχης πρότασης γάμου, μοιράστηκαν μαζί μας, την απίστευτη αυτή εμπειρία τους.\

Όπως καταλαβαίνετε, η νύφη είπε το «ΝΑΙ» και το ευτυχισμένο ζευγάρι, ξεκίνησε ήδη τα σχέδια του γάμου!

Στέλιο και Γωγώ, η ώρα η καλή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version