Διαφήμιση

XANIA

Τους έδειξε το όπλο του – Σοβαρό επεισόδιο σε χωριό της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να είχε άσχημο τέλος, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά γίνεται γνωστό τώρα, σε χωριό του δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Δύο άνδρες, νεαρής ηλικίας, που επέστρεφαν από εργασίες, συναντήθηκαν με έναν τρίτο, ηλικίας 57 ετών με τον οποίο φαίνεται πως υπήρχαν προηγούμενες διαφορές.

Ο 57χρονος φέρεται να άρχισε να κάνει απειλητικές χειρονομίες προς το μέρος τους και όταν εκείνοι έφυγαν με αυτοκίνητο, τους ακολούθησε.

Σε κάποια διασταύρωση τα αυτοκίνητα σταμάτησαν και ο 57χρονος φέρεται να πλησίασε τους δύο νεαρούς, δείχνοντάς τους ότι έφερε όπλο στη ζώνη του, χωρίς όμως να τους σημαδέψει.

Οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξήγαγε έρευνες για να εντοπίσει τον φερόμενο ως δράστη, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Σχηματίστηκε δικογραφία με το αδίκημα της απειλής.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version