Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο

     Ο Ντουνιάς και η φήμη του έχουν φτάσει στα πέρατα της γης και δικαιολογημένα. Το εστιατόριο-αγρόκτημα με τη zero waste φιλοσοφία και το μαγείρεμα στη θράκα και πάνω σε ανοιχτή ή χωνεμένη φωτιά μέσα σε πηλοτσίκαλα, έχει θαυμαστές από ολόκληρο τον πλανήτη. Βρίσκεται περίπου 40 λεπτά έξω από τα Χανιά, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο.