XANIA
Θρήνος στα Χανιά για τον Κίμωνα – Αθλητής του ΝΟΧ ο 20χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι

Το Σάββατο η κηδεία του
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία των Χανίων για τον άδικο θάνατο του 20χρονου Κίμωνα Σόρκου που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε χτες το πρωί νεκρός στην οδό Τζανακάκη, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του που ήταν στον 3ο όροφο.
Μάλιστα, ο Κίμωνας ήταν αθλητής της τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και η είδηση έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία” στους κόλπους του Ομίλου.
Η κηδεία του εκλιπόντος, σύμφωνα με το flashnews.gr θα γίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου και η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΝΟΧ που αποχαιρετά με λόγια συγκίνησης τον αδικοχαμένο Κίμωνα:
«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αποχαιρετά τον Κίμωνα Σόρκο, έναν δικό του αθλητή, που είχε υπάρξει μέλος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης.
Ενα παιδί με ήθος, χαμόγελο και αγάπη για τον αθλητισμό φεύγει τόσο πρόωρα, αφήνοντας πίσω του μόνο όμορφες αναμνήσεις σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή και τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κίμωνα, στους γονείς του και σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 5 Απριλίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου από τις 2:00 μ.μ.
Αντίο Κίμωνα… Θα σε θυμόμαστε πάντα».

-
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ1 ημέρα πριν
Τα 10 πιάτα της Κρήτης που ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
5 αποδράσεις κοντά στο Ρέθυμνο για να ξεφύγεις την Πρωτομαγιά!
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Θρήνος στο Καστέλλι και στα Ανώγεια: Έφυγε ο γνωστός μαντιναδολόγος Μπάμπης Χαιρέτης (Βούργιας)
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ξαφνικά η Αλεξία Τσάτσου στα 54 της χρόνια