XANIA
Βαρύ πένθος στα Χανιά: Έφυγε από τη ζωή αγαπητός καθηγητής του 2ου ΕΠΑΛ
Πένθος στα Χανιά για τον καθηγητή του 2ου ΕΠΑΛ
Η εκπαιδευτική κοινότητα βιώνει βαρύ πένθος στα Χανιά. Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Πρόκειται για τον Λευτέρη Γιαννιτσουδάκη, ο οποίος υπήρξε μηχανολόγος καθηγητής στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων. Η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη.
Ένας Αγαπητός Δάσκαλος: Η προσφορά του Λευτέρη Γιαννιτσουδάκη
Ο εκλιπών ήταν, χωρίς αμφιβολία, ιδιαίτερα αγαπητός. Τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές του. Υπηρέτησε την εκπαίδευση με μεγάλη συνέπεια. Διέθετε ήθος. Έκανε διαρκή προσπάθεια. Η δική του προσφορά ήταν σημαντική για το σχολείο. Άφησε το δικό του στίγμα. Το πένθος στα Χανιά είναι εμφανές.
Η Θλίψη της ΕΛΜΕ Χανίων: Συλλυπητήρια στην Οικογένεια
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χανίων εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη. Η απώλεια του συναδέλφου Λευτέρη Γιαννιτσουδάκη είναι βαρύ πλήγμα. Ο ίδιος ήταν μηχανολόγος καθηγητής στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων.
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων είναι σαφής. “Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Λευτέρη Γιαννιτσουδάκη”, αναφέρει χαρακτηριστικά. “Αποστέλλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.”

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Τούμπαρε φορτηγό στον ΒΟΑΚ- Ο οδηγός ζαλίστηκε από τη ζέστη
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Μητέρα άρπαξε την κόρη της από τον πρώην σύζυγό της – Την εντόπισε η αστυνομία
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Καταστηματάρχης της παλιάς πόλης καταγγέλλει στημένους ελέγχους από την ΑΑΔΕ – Διαμαρτυρίες και για τις μεθόδους διαπόμπευσης
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Τροχαίο ατύχημα στον Μασταμπα- Μητέρα και παιδί στο νοσοκομείο