Διαφήμιση

XANIA

«Θανατηφόρα» καθίζηση στον ΒΟΑΚ κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε πρόσφατα 24χρονος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σήμα κινδύνου για ένα σημείο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, όπου υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμα εκπέμπει ο πρόεδρος του συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για το σημείο στο ύψος της Γεωργιούπολης , όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει υπόγεια διάβαση.

Λόγω της καθίζησης έχει σχηματιστεί ένα «σκαλοπάτι» το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο για τους επιβαίνοντες στα διερχόμενα οχήματα, ενώ ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος για τους επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτες.

Όπως επισημαίνει ο κ. Λιονάκης «πριν ένα μήνα ακριβώς 18 Μαΐου,30 μ μετά από αυτή την καθίζηση στην Γεωργιούπολη, έχασε ένας σαραντατετράχρονος τη ζωή του. Δεν υπαινίσσομαι τίποτε, ούτε θέτω θέμα συνάφειας, γιατί προφανώς δε γνωρίζω λεπτομέρειες.

Αυτό που γνωρίζω είναι, ότι αυτή η καθίζηση, κάτω από την οποία περνά υπόγεια διάβαση για τη θάλασσα, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επικίνδυνη.

Παράκληση τοποθετείστε κατάλληλη σήμανση επικινδυνότητας και διορθώστε την ΑΜΕΣΑ!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version