Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Συνελήφθη 73χρονος για το νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά – Εγκατέλειψε το σημείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/3) στην παλιά Εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.

Ένα ακόμη δυστύχημα με τραγική κατάληξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου, στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στην περιοχή μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά, στην Κρήτη.

Το τροχαίο ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 76χρονο άνδρα, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος. Ο δεύτερος οδηγός δεν παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος, εγκαταλείποντας το σημείο. Μετά από στοχευμένες έρευνες, εντοπίστηκε από την Τροχαία Χανίων και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα μετά την αναφορά του περιστατικού. Ωστόσο, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο 76χρονος οδηγός ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η θανατηφόρα σύγκρουση.

Πηγή: neakriti

Νεκρή γυναίκα σε δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ