Διαφήμιση

XANIA

Έρχεται σήμερα στην Σούδα το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο λιμάνι της Σούδας αναμένεται να καταπλεύσει από σήμερα Σάββατο 26 έως τις 31 Μαρτίου, το γαλλικό  αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ευρώπης, στο οποίο υπηρετούν εκατοντάδες ναύτες, πεζοναύτες, καθώς και μέλη της γαλλικής ναυτικής δύναμης. Το πλοίο μεταφέρει μεταξύ άλλων πολεμικά αεροσκάφη Rafale Marine και ελικόπτερα Caïman και Dauphin (Panther).

Ο δημοσιογράφος της «Κ» Βασίλης Νέδος επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ το οποίο έχει αγκυροβολήσει στον όρμο του Φαλήρου και κατέγραψε μοναδικές εικόνες από τη ναυαρχίδα του γαλλικού πολεμικού ναυτικού

Στο αεροπλανοφόρο θα μεταβούν οι αντιπροσωπείες των Γαλλίας και της Ελλάδας αμέσως μετά την υπογραφή των συμβάσεων για την απόκτηση των φρεγατών Belharra από το Πολεμικό Ναυτικό και των έξι επιπλέον Rafale, που θα προστεθούν στην αρχική παραγγελία των 18 αεροσκαφών.
Μετά την ξενάγηση στους χώρους του αεροπλανοφόρου από τον κυβερνήτη του, οι Έλληνες και Γάλλοι επίσημοι θα ενημερωθούν σχετικά με την αποστολή του γαλλικού πλοίου στην περιοχή της Ν.Α Μεσογείου.

πηγή: zarpanews.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version