Διαφήμιση

XANIA

Στην Κρήτη πεθαίνουμε στους δρόμους αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι είναι… αθάνατοι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ημέρες από τα απανωτά θανατηφόρα τροχαία που συγκλόνισαν ξανά την Κρήτη, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να αποτυπωθεί στο μυαλό ορισμένων οδηγών του νησιού, το πόσο σημαντικό και πρωτεύον είναι να έχουμε τα μάτια μας 14 κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Δεν είναι μονάχα οι δρόμοι που σκοτώνουν, είναι και τα δικά μας τα μυαλά που συνεισφέρουν στην ανθρωποθυσία της ασφάλτου.

Τρανό παράδειγμα, ο οδηγός του βαρέως οχήματος που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ο οποίος ελαφρά τη καρδία έκανε αντικανονική προσπέραση σε έτερο φορτηγό, σε ένα σημείο του ΒΟΑΚ που απαγορεύονται οι προσπεράσεις. Στο ύψος του Γαλατά προς Βαμβακόπουλο, συγκεκριμένα.

Όπως σημειώνει ο κ. Γιάννης Ξυπολιτάκης ο οποίος δημοσίευσε τη φωτογραφία στη σελίδα του Facebook “ΒΟΑΚ Δρόμοι της Κρήτης“,
«Δεν είναι μόνο οι δρόμοι κακοί, σε σημείο που σκοτώθηκαν πριν 7 μήνες 2 άτομα και τραυματίστηκαν αλλα 5…».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version