Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Γαύδο το απόγευμα της Τρίτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 17 Ιουνίου, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Γαύδου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 17:38, ώρα Ελλάδος. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 5 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά του νησιού.

Το εστιακό βάθος και η γεωγραφική θέση

Η δόνηση, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία από το Ινστιτούτο, είχε εστιακό βάθος 9 χιλιομέτρων, στοιχείο που θεωρείται επιφανειακό και ενδέχεται να γίνεται πιο αισθητό από τον τοπικό πληθυσμό.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς, ενώ η σεισμική δραστηριότητα παρακολουθείται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ