Βρειτε μας στα Social Media
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio

XANIA

Θλίψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τον θάνατο του 26χρονου Μανώλη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
143 Shares

Βαρύ πένθος για το Πολυτεχνείο Κρήτης αφού θρηνεί την τραγική απώλεια ενός ακόμα μέλους του.

Ο λόγος για τον 26χρονο Μανώλη Πατεράκη, Διπλωματούχο της Σχολής ΗΜΜΥ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Χανιά.

Μάλιστα τραγική λεπτομέρεια είναι ότι «έσβησε» δίπλα στον πατέρα του ο οποίος επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο αλλά σώθηκε με τραύματα.

Η ανακοίνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης:

Για μία ακόμη φορά, η Πολυτεχνική Κοινότητα βιώνει την τραγική απώλεια ενός ακόμη νεαρού μέλους της που έπεσε θύμα της ασφάλτου. Το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα για τον 26χρονο Μανώλη Πατεράκη, Διπλωματούχο της Σχολής ΗΜΜΥ, όταν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου 2021, το όχημα που οδηγούσε με συνεπιβάτη τον πατέρα του έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Καλό Νερό της Χωστής, στον Σκινέ Χανίων.

Ο Μανώλης ολοκλήρωσε τις σπουδές του το περασμένο καλοκαίρι με την παρουσίαση της διπλωματικής του εργασίας με θέμα τον “Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Διαδικτυακού Εργαλείου για την Ενεργειακή Ανάλυση Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων” για να λάβει το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών. Δυστυχώς, πριν κλείσει ένας χρόνος από τότε, την χαρά διαδέχθηκε ο θρήνος …

Μανώλη, εσύ και όλα τα νέα παιδιά που “έφυγαν” σε τροχαία δυστυχήματα, ας είστε ο “άγραφος κώδικας οδικής κυκλοφορίας” που όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος για να καταστήσουμε τους δρόμους ασφαλείς …

Η Πρυτανεία του Ιδρύματος, εκφράζοντας το σύνολο της Πολυτεχνικής Κοινότητας, συμπάσχει και συμπαραστέκεται στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μανώλη και στους οικείους του.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap