Διαφήμιση

XANIA

Νέο περιστατικό εξαπάτησης στην Κρήτη: Ζητούσαν 60.000 ευρώ για θανατηφόρο τροχαίο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακόμα ένα περιστατικό τηλεφωνικής εξαπάτησης συνέβη σε ηλικιωμένη πολίτη των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ηλικιωμένη κυρία έλαβε κλήση από αγνώστους οι οποίοι όπως δηλώνει «άφησαν να εννοηθεί ότι είναι αστυνομικοί» την ενημέρωσαν ότι η κόρη της τράκαρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε ένα παιδί 12 ετών. 

Της ζήτησαν 60.000 ευρώ καθώς όπως ισχυρίστηκαν, το παιδί είχε καταγωγή από την Αλβανία και θα χρειαστούν για τη μεταφορά του παιδιού στη χώρα και τα έξοδα κηδείας.

Όπως αναφέρει η καταγγέλουσα στο zarpanews.gr, της είπαν πως αν φέρει τα συγκεκριμένα χρήματα, η κόρη της δε θα περάσει από αυτόφορο, ούτε θα χρειαστεί η παρέμβαση εισαγγελέα. Άρα ουσιαστικά η κόρη της θα αφεθεί ελεύθερη.

Όπως είναι φυσικό, η κυρία πανικοβλήθηκε και αφού τους ανέφερε πως δεν έχει τα χρήματα, κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Μέγαρο με σκοπό να δει περί τίνος πρόκειται.

Εκεί, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για περιστατικό εξαπάτησης και υπέβαλλε καταγγελία.

Οι πολίτες συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και καλό θα είναι αμέσως να ενημερώνουν το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version