Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Παράτησε τη δουλειά του ως μεγαλοστέλεχος και ζει σαν ερημίτης στη Γαύδο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
245 Shares

Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας στη δουλειά να μονολογεί ότι θα τα παρατήσει όλα και θα πάει να ζήσει στο χωριό ή το θεϊκό μιμίδιο που λέει: τι ήθελα και διάβαζα, αντί να κυλιέμαι με τσι προβατίνες στου χορτάρρρ;

Ε λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν πράξη και ζουν… σχεδόν ανάμεσά μας!

Ένα μεγαλοστέλεχος της Audi, παράτησε τη δουλειά του, μέχρι και το όνομά του άλλαξε και ήρθε στο… χωριό του… την Ελλάδα!

Η χάρη του, αφού περιπλανήθηκε, βρήκε τελικά καταφύγιο εδώ κοντά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Γαύδο, το νησί της Καλυψούς!

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την επιλογή του αυτή για άρδην αλλαγή καθημερινότητας και καθόλου δε φαίνεται να το έχει μετανιώσει!

Έχει χάσει πολλά κιλά, φαίνεται ότι πια ζει σαν ασκητής… Πλένεται με το νερό από το πηγάδι, τρέφεται μόνο με χόρτα και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Στη Γαύδο υπολογίζεται ότι διαβιούν περίπου 100 ερημίτες, μακριά από την ύλη, την τεχνολογία και τον καπιταλισμό, σαν αληθινοί survivors! Το εντυπωσιακό δε, είναι ότι αυτό έχει συμβεί “από μόνο του”, δεν είναι κάποια οργανωμένη κοινωνία που αποφάσισε να αποσχιστεί από το σύνηθες, σε μια ετεροτοπία. Είναι η νοτιότερη εσχατιά της Ευρώπης και θυμίζει Αφρική σε πολλά περισσότερα τελικά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap