Διαφήμιση

XANIA

Εισροή υδάτων σε σκάφος με 200 μετανάστες – Αγνοείται γυναίκα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο λιμάνι της Παλαιόχωρας στα Χανιά μεταφέρονται 150 περίπου μετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν από το λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή 70 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της νησίδας Σχίζας στη Μεσσηνία.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού και με συμμετοχή ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, οι άνθρωποι οι οποίοι επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος που παρουσίασε εισροή υδάτων, επιβιβάστηκαν στο σκάφος του Λιμενικού.

Σύμφωνα με μαρτυρία των αλλοδαπών, κατά τη διαδικασία περισυλλογής μία γυναίκα εκ των επιβαινόντων βρέθηκε στη θάλασσα. Ακολούθησαν έρευνες από τα δύο ελικόπτερα και από παραπλέοντα πλοία, οι οποίες συνεχίζονται, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Το σκάφος που τους μεταφέρει αναμένεται να φτάσει στο Λιμάνι Παλαιόχωρας, σε δύο περίπου ώρες.

Πηγή: ertnews.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version