Διαφήμιση

XANIA

Κρητική μαγεία: Χόρεψαν πεντοζάλη πάνω στον Φάρο των Χανίων!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με λαμπρότητα και με την συμμετοχή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου εκατοντάδες μέλη παραδοσιακών συλλόγων γέμισαν μουσική και χορούς το παλιό λιμάνι Χανίων.

Από την μια άκρη μέχρι την άλλη περίπου 1.000 μέλη παραδοσιακών συλλόγων, το βράδυ της Τρίτης, έδωσαν το παρόν στην έναρξη του θεσμού της «παραδοσιακής στράτας» η οποία θα πραγματοποιείται και το φετινό καλοκαίρι κάθε Τρίτη.

Όμως η έναρξη του πολιτιστικού γεγονότος είχε ξεχωριστή λαμπρότητα καθώς συμμετείχε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία – συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη – περπάτησε στο ενετικό λιμάνι υπο την συνοδεία μουσικών και χορευτών , απολαμβάνοντας μιαν αξέχαστη εμπειρία.

Υπενθυμίζεται πως η κα Σακελλαροπουλου, η οποία επισκέφθηκε τα Χανιά για να εγκαινιάσει την 2η έκθεση βιβλίου, το μεσημέρι ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Χανίων.

Το πιο εντυπωσιακό θέαμα, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν ο Πεντοζάλης που χόρεψαν στον Φάρο του Ενετικού Λιμένα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το flashnews:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version