Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Κρήτη: Συνελήφθη για αδεσποτεία κατσικιών και μήνυσε τον παθόντα για… ζωοκλοπή!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
59 Shares

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε την Παρασκευή 12/8 στο Κατσοματάδω Κισάμου, με αιχμή του δόρατος για μια ακόμη φορά το πρόβλημα της αδεσποτείας αιγοπροβάτων που μαστίζει την ύπαιθρο και ειδικά τη, Κίσαμο.

Όπως καταγγέλλει στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τοπολίων Νίκος Τσουρουνάκης, το πρωί της Παρασκευής αντιλήφθηκε πως οκτώ αδέσποτα κατσίκια είχαν μπει στην περιουσία του και προξένησαν ζημιές.

Κατάφερε και τα εγκλώβισε σε έναν χώρο αλλά καθώς δεν έφεραν ενώτια, δεν μπορούσε να διαπιστώσει ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης τους και κάλεσε την αστυνομία.

Οι άντρες από το Α.Τ. Κισάμου που πήγαν στο σημείο, προσέγγισαν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος αρνήθηκε πως είναι δικά του και τότε οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στον Δήμο Κισσάμου προκειμένου να περισυλλέξει τα αδέσποτα και ως κατασχεθέντα να μεταφερθούν στην Αγυιά όπου έχει ορισθεί ο χώρος συγκέντρωσης αδέσποτων αιγοπροβάτων.

Όμως για άλλη μια φορά ο Δήμος δήλωσε αδυναμία και έτσι τα κατσίκια έμειναν εκεί που τα είχε εγκλωβίσει ο κ. Τσουρουνάκης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στο Flashnews.gr, κάποια στιγμή πήγε ο κάτοικος που είχε αρνηθεί πως είναι δικά του και ζήτησε να τα πάρει. Τότε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κάλεσε πάλι την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης των ζώων παραδέχθηκε πως είναι δικά του με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Όμως στο Αστυνομικό Τμήμα που μετέβησαν για τις αναγκαίες καταθέσεις, ο συλληφθείς υπέβαλλε μήνυση κατά του κ. Τσουρουνάκη ισχυριζόμενος πως του είχε κλέψει ένα κατσίκι!

Με απλά λόγια ο συλληφθείς για την αδεσποτεία των κατσικιών μήνυσε τον παθόντα για ζωοκλοπή!

Το αποτέλεσμα ήταν να κρατηθεί για κάποια ώρα το βράδυ της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά που έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

«Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος» είπε στο Flashnews.gr ο κ.Τσουρουνάκης ο οποίος εύλογα αναστατωμένος από την εξέλιξη, δηλώνει αποφασισμένος να παραιτηθεί και να μην ασχοληθεί ξανά με τα κοινά.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κατά τα οποία συλληφθέντες για αδέσποτα αιγοπρόβατα κάνουν αντι – μηνύσεις στους καταγγέλλοντες, είτε για ψευδή καταμήνυση, είτε – στην συγκεκριμένη περίπτωση – για ζωοκλοπή, ενώ οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την μήνυση του συλληφθέντα συντάσσοντας και ξεχωριστή δικογραφία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap