Διαφήμιση

XANIA

Κρήτη: Πυρκαγιά ξέσπασε επειδή έκαιγαν κλαδιά και συνελήφθησαν – Τι πρόστιμο τους έριξαν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε δύο περιπτώσεις πυρκαγιάς επενέβη η Πυροσβεστική στην Κίσσαμο χθες Παρασκευή (22/3).

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα άναψαν φωτιά για να κάψουν υπολείμματα καλλιεργειών χωρίς να λάβουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, με τις φλόγες να ξεφεύγουν. Στο ένα άτομο επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ ο έτερος συνελήφθη, καθώς κρίθηκε ότι οι φλόγες είχαν ξεφύγει.

Στην τελευταία περίπτωση πρόκειται για έναν 48χρονο ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για εμπρησμό από αμέλεια, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελική αρχή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του άρθρου 28.

Και οι δύο περιπτώσεις συνέβησαν στην Κίσσαμο χθες αργά το μεσημέρι προς απόγευμα, γύρω στις 3:3 με 4:30, ενώ το πρόστιμο που επεβλήθη και στα δύο άτομα είναι της τάξης των 500 ευρώ. Ο 48χρονος ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τη Δικαιοσύνη.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version