Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Στην Κρήτη ψάρεψαν «τέρας» που ξεπερνούσε τα 50 κιλά!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Ψάρι που το βάρος του ξεπερνούσε τα 50 κιλά ψάρεψαν δυο Χανιώτες ερασιτέχνες ψαράδες την Κυριακή 22 Μαϊου ανοιχτά της Γραμπούσας.

Ο Γιώργος Καζούλης και ο φίλος του Γιάννης έπιασαν και μάλιστα με… καλάμι, μια τεράστια βλαχοσφυρίδα που ζύγιζε πάνω από 50 κιλά!

Ψάρεψαν βλαχοσφυρίδα που ξεπερνούσε τα 50 κιλά στη Γραμπούσα.

Ο Γιώργος Καζούλης περιγράφει αυτή την σπάνια ψαριά: 

“Στα μισά της μέρας, ενώ τα ψάρια ήταν δύσκολα ρίχνοντας ένα πλάνο στα 25μ πιανω ένα λουτσο γύρω στα 0,8κλ . Κατά τις 6 και μισή ένα 3κιλο φαγκρί χτυπά στα 165μ. Ενώ καταλαβαίνω ότι το ψάρι είναι καλό, ένα περίεργο σταμάτημα του ψαριού μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι το κράτα ακίνητο για 3-4 δευτερόλεπτα. Όταν το φέρνω πάνω το ψάρι είχε γρατζουνιές από μαύρο ψάρι.

Πρόδωσε την ύπαρξη του στο κομμάτι ο βλάχος! Βάζω 3μ 0,70mm κάτω από ένα pe 2 με 0,47(μόνο και μόνο για το τρίψιμο) και ο μεσημεριανός λουτσους είναι πρωταγωνιστής (ψόφιος) πάνω στη ζοκα! Πριν το πάτωμα το ψάρι είναι πάνω.

Δεν μπορώ να το φέρω καθόλου, ενώ στην πρώτη ευκαιρία καταφέρνω να του πάρω 50μ , λέω δικό μας είναι. Στο πρώτο όμως κεφάλι κι ενώ πλησίαζε πάλι στο βυθό το κράτησα τόσο όσο! Αλλα 30μ προς την επιφάνεια και το επόμενο κεφαλι παίρνει μονο 5-6μ προς τα κατω. Μετά από 15 λεπτά αγωνίας βγαίνει στην επιφάνεια ο βασιλιάς του τόπου! Απίστευτο συναίσθημα να κρατάς ένα τέτοιο ψάρι στα χέρια σου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap