Διαφήμιση

XANIA

Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε επειγόντως στο λιμάνι της Σούδας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα δυσάρεστο γεγονός ανάγκασε το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» να επιστρέψει στο λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τον απόπλου του.

Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είχε καταπλεύσει νωρίς το πρωί στο λιμάνι, περίπου στις 18:00 το απόγευμα απέπλευσε για να συνεχίσει την κρουαζιέρα, όμως λίγο μετά και ενώ βρισκόταν στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Σούδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, μια 79χρονη επιβάτιδα υπέστη καρδιακή προσβολή και άμεσα ενημερώθηκαν οι Λιμενικές αρχές και μέσω του γραφείου που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο, ασθενοφόρο που έσπευσε στην Σούδα για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική των Χανίων όπου νοσηλεύεται.

Αμέσως μετά στις 9 το βράδυ, το κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version