Διαφήμιση

XANIA

Κρήτη: Επικό σημείωμα από πολίτη για πεταμένα σκουπίδια σε πεζοδρόμιο: «Είμαι μάγκας και αναίσθητος…»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες της μια κάτοικος των Χανίων, σχετικά με την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και κυρίως ογκωδών αντικειμένων.

Αναγνώστρια του zarpanews.gr, αναφέρει πως στην περιοχή των Δικαστηρίων, έξω από τον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου, ένας πολίτης άφησε τα χόρτα που προφανώς έκοψε από τον κήπο-αυλή του πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα φέρεται να πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Αποφάσισε να γράψει σε ένα χαρτόνι «Είμαι ένας αναίσθητος, πετάω ότι θέλω όπου θέλω και όταν θέλω. Επίσης δεν χρησιμοποιώ σακούλες. Άσε τα κορόιδα να τα μαζέψουν με τα χέρια. Εγώ είμαι μάγκας. Δεν παίρνω οδηγίες από την ΔΕΔΙΣΑ (2821341777)», το οποίο τοποθέτησε ακριβώς πάνω στα χόρτα που εναπόθεσε κάποιος άλλος  πολίτης πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα, θέλοντας έμμεσα να να υπενθυμίσει ότι υπάρχει και η σχετική υπηρεσία του Δήμου που περισυλλέγει τα ογκώδη αντικείμενα με προγραμματισμένο ραντεβού, δεν παρέλειψε να αναφέρει όχι μόνο το σχετικό τηλέφωνο αλλά και να αφισοκολλήσει στην περιοχή της όλες τις απαραίτητες οδηγίες:

Η αναγνώστρια μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πιστεύω ότι όταν υπάρξει ξανά προσέγγιση στα σχολεία από την ΔΕΔΙΣΑ θα ήταν σκόπιμο να δοθεί ένα παρόμοιο εκλαϊκευμένο κείμενο στα παιδιά .Είναι η μόνη μας ελπίδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version