Διαφήμιση

XANIA

Κρήτη: Χειροπέδες σε κλέφτη που μπούκαρε τρίτη φορά μέσα σε ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/3 ένας αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων για κλοπές σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Ο κατηγορούμενος εισήλθε σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την κλοπή, ωστόσο, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τις αρχές προτού προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο αλλοδαπός είχε προηγουμένως διαπράξει μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης είχε αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα από το κατάστημα.

Η προανάκριση της υπόθεσης διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, η οποία ερευνά την υπόθεση περαιτέρω προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανοί συνεργοί ή άλλες παραβάσεις που θα μπορούσε να έχει διαπράξει ο κατηγορούμενος.

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version