XANIA
Ήρθε στην Κρήτη για κρουαζιέρα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Το απόγευμα της Παρασκευής, μια 72χρονη επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου χρειάστηκε άμεση ιατρική βοήθεια και τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στα Χανιά, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.
Συγκεκριμένα, η 72χρονη, η οποία είχε φτάσει στα Χανιά, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία λίγο μετά την αναχώρηση του πλοίου για την Κέρκυρα. Ως αποτέλεσμα, το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να επιστρέψει στα Χανιά για να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης ημέρας, όταν η Λιμενική Αρχή των Χανίων ενημερώθηκε ότι μία 72χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα (υπήκοος ΗΠΑ) του κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Βερμούδων, το οποίο είχε αποπλεύσει για το λιμάνι της Κέρκυρας, χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.
Το κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε στο λιμάνι των Χανίων, όπου η 72χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική.
Ακολούθως, το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε και πάλι για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

-
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ3 ημέρες πριν
Τα 10 πιάτα της Κρήτης που ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει!
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Ο Άδωνις έκανε εμφύτευση μαλλιών και προκάλεσε αίσθηση
-
PLUS +2 ημέρες πριν
Το ChatGPT βρήκε την «απιστία» και ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 ημέρες πριν
Ο Γιώργος Μοσχούρης, με φερόμενη εμπλοκή στη Greek Mafia, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Χαλάνδρι