Διαφήμιση

XANIA

Ήρωας Κρητικός αστυνομικός έσωσε άνδρα από βέβαιο πνιγμό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λένε πως οι ήρωες δεν φοράνε πάντοτε στολή, ωστόσο στην περίπτωση αυτή, φοράνε και… παραφοράνε!

Ο λόγος για τον Κρητικό αστυφύλακα, Ιωάννη Μουντάκη, ο οποίος ευρισκόμενος σε υπηρεσία έσωσε από βέβαιο πνιγμό έναν άνδρα που βρισκόταν σε παραλία της Κισσάμου.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, σε ανακοίνωσή της, συγχαίρει το μέλος της και τονίζει

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί δημοσίως τον Αστυφύλακα ΜΟΥΝΤΑΚΗ Ιωάννη, υπηρετών στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφός και μέλος της Ένωσής μας, ευρισκόμενος σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, λαμβάνοντας γνώση περιστατικών πνιγμών σε παραλίες της Κισάμου, δεν έχασε στιγμή μέχρι να προσεγγίσει το σημείο.

Μη χάνοντας καθόλου χρόνο, ο οποίος κρίθηκε πολύτιμος, κατάφερε να διασώσει αλλοδαπό ο οποίος πνιγόταν, βγάζοντάς τον άμεσα από τη θάλασσα.

Ο συνάδελφός μας ενήργησε όπως ενεργούν οι συνάδελφοί μας στο σύνολό τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον επικίνδυνο χαρακτήρα του επαγγέλματός μας!

Εμείς το γνωρίζουμε…οι Κυβερνώντες λαμβάνουν; Ή μήπως στα συμπτώματα Covid-19 προβλέπεται και μερική απώλεια ακοής;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version