Διαφήμιση

XANIA

Η Κρήτη θα αποχαιρετήσει την Ραφαέλα ντυμένη στα λευκά! – Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το “γελαστό κορίτσι” από τα Χανιά, την Ραφαέλα Πιτσικάλη θα αποχαιρετήσει η Κρήτη το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία της Ραφαέλας, θα τελεστεί στον Ναό Πέτρου και Παύλου στις 13.30 στα Χανιά.

Η Ραφαέλα ‘έφυγε” από κοντά μας στις 24 Ιανουαρίου 2024, νικημένη από σπάνια μορφή καρκίνου λίγες ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά της.

Όπως αναφέρει η οικογένεια της

«Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας και της οικογένειας της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: Την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα… το “ουράνιο τόξο μετά την μπόρα”»




«Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας. Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους. Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό.

Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη», καταλήγει η οικογένεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version