Διαφήμιση

XANIA

Η ANEK LINES ανοίγει θέσεις εργασίας – Πώς κάνετε αίτηση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέες θέσεις εργασίας «ανοίγει» η ΑΝΕΚ LINES μετά τη μετάβαση στη νέα της εποχή με τη συγχώνευσή της με την ATTICA GROUP.

Oι θέσεις αφορούν διάφορες ειδικότητες, ενώ απαραίτητη είναι η κατοχή ναυτικού φυλλαδίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει αναλυτικά:

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης (ΑΝΕΚ LINES) ζητεί για κάλυψη θέσεων εργασίας, ναυτικούς των κάτωθι ειδικοτήτων, Β’ και Γ’ Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, Ναύτες, Μηχανοδηγούς, Θαλαμηπόλους, Επίκουρους, Α’, B’, Γ’ Μάγειρες, Χυτροκαθαριστές, Βοηθούς Φροντιστή, Μεταφορείς. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση nad@anek.gr ή να καλέσουν στο 210 4197592.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι ναυτικού φυλλαδίου. Επιπλέον όσοι διαθέτουν ναυτικό φυλλάδιο κόκκινου χρώματος θα πρέπει να είναι κάτοχοι SSO και οι αξιωματικοί, εκτός των άλλων απαραίτητων εγγράφων, να διαθέτουν RO-RO (STCW).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version