Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Η 20χρονη Κρητικοπούλα που είναι η πιο νέα γυναίκα μηχανικός αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Photo: zarpanews

Ποιος είπε ότι ο κλάδος των μηχανικών αυτοκινήτων είναι καθαρά ανδροκρατούμενος;

Η Χανιώτισσα Γεωργία Λαζοπούλου, έρχεται να καταρρίψει τον μύθο που ίσχυε τόσα χρόνια και να αποδείξει ότι και οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν και σε αυτόν τον τομέα.

Είναι μόλις 20 ετών και εργάζεται σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων στα Χανιά, στην Honda, μέσω του προγράμματος μαθητείας στο οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή.

Η ίδια, μιλώντας στο zarpanews, ανέφερε ότι το έναυσμα για να ασχοληθεί με τις επισκευές των αυτοκινήτων, της το έδωσε ο μπαμπάς της, καθώς σαν μοναχοπαίδι, την έπαιρνε παντού μαζί του και τον βοηθούσε.

Η Γεωργία με φανερή την αγάπη της για τα αυτοκίνητα, μίλησε για το επάγγελμά της και δήλωσε πως θέλει να εξελιχθεί πάνω σε αυτό και στο μέλλον να ανοίξει και το δικό της συνεργείο.

Ερωτώμενη για το εάν έχει αντιμετωπίσει ρατσισμό και δυσκολίες, απάντησε αρνητικά, δηλώνοντας πως ο περίγυρός της είναι εντελώς υποστηρικτικός. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί πως σε κάποια φάση της ζωής της, η μητέρας της, την είχε αρχικά αποτρέψει από το να γίνει μηχανικός, λέγοντάς της μάλιστα να ασχοληθεί με τον κλάδο της αισθητικής.

Η νεαρή μηχανικός τόνισε πως πλέον στο συγκεκριμένο επάγγελμα δεν απαιτείται μυϊκή δύναμη, αφού βοηθούν σημαντικά τα νέας τεχνολογίας μηχανήματα.

Δείτε την ολόκληρη την συνέντευξη της Γεωργίας Λαζοπούλου  στο zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ