Διαφήμιση

XANIA

Ελαφονήσι Χανίων: Ένα έγκλημα σε μία προστατευόμενη περιοχή – Κατσίκια και σκυλιά έσπασαν τα αυγά από τις χελώνες | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κατσίκια κυκλοφορούν ελεύθερα – όπως καταγγέλλει Χανιώτης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook – σε προστατευόμενη περιοχή στο Ελαφονήσι Χανίων, προκαλώντας μεγάλη καταστροφή στην χλωρίδα της περιοχής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον πολίτη, καταπατώνται και καταστρέφονται από κατσίκες και σκυλιά, τα οποία ο ιδιοκτήτης τους τα αφήνει ελεύθερα και χωρίς φίμωτρο να περιφέρονται πάνω στο νησί προστατευόμενες φωλιές χελωνών, ενώ παράλληλα κυνηγούν και τρομοκρατούν τα πουλιά.

Ακολουθούν οι ανάρτηση του κ. Βαγγέλη Δεσποτάκη:

«Άραγε οι αρμόδιοι φορείς τι ακριβώς προστατεύουν;

Πώς επιτρέπουν κατσίκια να κυκλοφορούν ελεύθερα (έχω φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας), καταστρέφοντας την χλωρίδα της προστατευόμενης περιοχής;

Πώς επιτρέπουν ιδιοκτήτη μεγαλόσωμων σκύλων να τα αφήνει ελεύθερα και χωρίς φίμωτρο να αλωνίζουν πάνω στο νησί, νωρίς το πρωί, κυνηγώντας και τρομοκρατώντας τα πουλιά; (αν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ας ρωτήσουν τον φύλακα της μπάρας που τον βλέπει κάθε πρωί).

Πώς επιτρέπουν να καταστρέφονται, από σκύλους, προστατευόμενες φωλιές χελωνών;

Έπεται συνέχεια…».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version