Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Εκτεταμένη κατολίσθηση σε δρόμο στα Χανιά

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

κατολίσθηση

Κλειστός παραμένει ο δρόμος που οδηγεί από τα Νεροκούρου προς τη Μαλάξα Χανίων, στον Κέραμο, έπειτα από πτώση βράχων στο οδόστρωμα. Ογκώδεις πέτρες μπλόκαραν τελείως τον δρόμο και η κυκλοφορία των οχημάτων παραμένει αδύνατη.

Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας, Γιάννης Νικηφοράκης, δήλωσε στο Zarpa Radio 89,6 και την Άννα Παπακωνσταντίνου ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για μέρες:

“Είχαμε μια μεγάλη κατάπτωση βράχων στον Κέραμο, αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσουμε τον δρόμο σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αστυνομία, για τέσσερις με πέντε μέρες, όχι μόνο επειδή είναι μεγάλοι οι βράχοι που έπεσαν, αλλά γιατί κρέμονται και άλλοι πάνω από τον δρόμο και πρέπει επίσης να απομακρυνθούν. Πήγαμε ήδη εκεί ένα μηχάνημα, ενώ έχουμε συνεννοηθεί με τον εργολάβο να είναι εκεί το μεσημέρι για να ξεκινήσει. Πρέπει αναγκαστικά να κλείσει ο δρόμος για την ασφάλεια των πολιτών”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος.

Όσο για τις εναλλακτικές οδούς κυκλοφορίας, ο κ. Νικηφοράκης ανέφερε:

“Οι μετακινήσεις ανάμεσα σε Κεραμειά και Χανιά θα εξυπηρετούνται από τους δρόμους Κεραμειά – Μ. Χωράφια και από Λούλο – Παναγιά – Βαντέ – Αγία Βαρβάρα – Μουρνιές, όπως επίσης και μέσω Θερίσου, από τον δρόμο Δρακώνα – Κεραμειά.”

Με ενημέρωση από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων γίνεται γνωστό ότι λόγω καταπτώσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Νεροκούρου προς Μαλάξα στο ύψος του Κέραμου. Η κυκλοφορία θα γίνεται από Μαλάξα προς Μεγάλα Χωράφια – Χανιά και αντίστροφα, καθώς επίσης από Μουρνιές – Βαντέ – Παναγιά – Κεραμιά – Μαλάξα και αντίστροφα.

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ