Διαφήμιση

XANIA

Εδώ βρήκαν κρησφύγετο οι δύο ισοβίτες δραπέτες στα Χανιά | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε μια ημιτελή οικοδομή στην περιοχή του Κουμπελή, βρήκαν κρησφύγετο οι δύο ισοβίτες που είχαν δραπετεύσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τα κρατητήρια της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, η οικοδομή είναι ανοικτή και συνεπώς είναι εύκολη η πρόσβαση σε κάποιον περαστικό και η περιοχή δεν είναι πυκνοκατοικημένη άρα είναι πιθανό να μην γίνει εύκολα αντιληπτός.

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν καναπέδες, κρεβάτια και κουβέρτες όπου χρησιμοποιούσαν οι δραπέτες. Με το γκαζάκι που βρισκόταν στο χώρο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, κατάφερναν να ζεσταθούν.

Δείτε βίντεο από τον εσωτερικό χώρο:

Οι δυο δραπέτες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αναμένεται να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version