Διαφήμιση

XANIA

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ξέσπασε στη δίκη η μάνα του Ξυλούρη – «Ανέθρεψα τον φονιά του γιου μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αναβιώνει σήμερα στα Χανιά η τραγωδία του διπλού φονικού στα Ανώγεια που συνέβη τον Μάιο του 2020.

Η δίκη στο Εφετείο διεξάγεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο επεισοδίων ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Kατηγορούμενος είναι ο Μανώλης Καλομοίρης ο οποίος πρωτόδικα, τον Απρίλη του 2021, είχε κριθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 7 χρόνια με πλειοψηφία (5-2).

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ και η δίκη γίνεται μέσα σε φορτισμένο κλίμα.

Ο κατηγορούμενος ενώπιον της έδρας είπε ότι θα προτιμούσε να έχει πεθάνει ο ίδιος: “Τη στιγμή που είδα τον πατέρα μου να κείτεται νεκρός έχασα τη λογική μου. Εκείνο το βράδυ έχασαν τη ζωή τους δυο άνθρωποι. Μακάρι ο νεκρός να ήταν ένας, να ήμουν εγώ. Δυστυχώς ζω ακόμα. Διέπραξα έγκλημα χωρίς λογική σκέψη. Ζήτω να δικαστώ για αυτό”.

Μητέρα Γιώργου Ξυλούρη: “Εγώ ανέθρεψα το φονιά του γιου μου”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version