Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

XANIA

Χανιά: Σφράγισαν γνωστό εστιατόριο που δεν έκοβε αποδείξεις

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Σαρωτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις των Χανίων πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΣΔΟΕ από το Ηράκλειο, αλλά και κλιμάκιο της υπηρεσίας των Χανίων. Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ μάλιστα προχώρησαν στη σφράγιση καταστήματος εστίασης στην Παλιά Πόλη για μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων, ενώ σε δεκάδες ακόμη καταστήματα βεβαίωσαν πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις. 

Εφόδους σε καταστήματα εστίασης, εμπορικά, ακόμη και σε καταστήματα ψιλικών στα Χανιά, πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, ελέγχοντας τα φορολογικά στοιχεία των επιχειρήσεων και βεβαιώνοντας δεκάδες πρόστιμα για παραβάσεις. Ακριβά θα κληθεί να πληρώσει τη μη έκδοση αποδείξεων στην πλειονότητα των πελατών του το βράδυ της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στην Παλιά Πόλη, καθώς το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ προχώρησε σε σφράγιση της επιχείρησης, ενώ θα επιβληθεί και πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

Οι έλεγχοι των ελεγκτών της ΑΑΔΕ από τα Χανιά και το Ηράκλειο, διενεργήθηκαν τις ημέρες κατά τις οποίες η κίνηση είχε αυξηθεί κατακόρυφα λόγο της παραμονής του αεροπλανοφόρου Τζόρτζ Μπους στη Σούδα και της αποβίβασης χιλιάδων Αμερικανών καθημερινά στην πόλη των Χανίων.

Σε ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τονίζεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχίζονται καθημερινά, με σκοπό την συμμόρφωση των επιχειρήσεων, για την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Υπενθυμίζεται δε στους φορολογούμενους ότι οφείλουν να απαιτούν την έκδοση απόδειξης, καθώς και ότι δεν αρκεί η απόδειξη του POS της τράπεζας, σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα.

Δείτε φωτογραφίες στο neakriti


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ