Διαφήμιση

XANIA

Χανιά: Νέο 5άστερο με 89 δωμάτια και 298 κλίνες στο Κολυμβάρι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής και Αγροτικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους νέου ξενοδοχείου κλασικού τύπου 298 κλινών κατηγορίας 5 αστέρων, με τμήμα εκτός σχεδίου και εντός οικισμού, στην θέση Λίμνες, Κολυμβαρίου στον Πλατανιά των Χανίων, ιδιοκτησίας ΜΙΝΟΑ ΞΤΕ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή και λειτουργία του έργου και βαρύνει τον φορέα του.

Το ξενοδοχείο πρόκειται να κατασκευαστεί στη θέση Λίμνες Κολυμβαρίου, σε γήπεδο που υπάγεται μερικώς εντός και μερικώς εκτός του οικισμού Κολυμβάρι, αναπτύσσεται δε εντός γηπέδου ιδιοκτησίας της εταιρίας Κολυμβάρι Α.Ε., το οποίο μισθώνεται από την εταιρεία ΜΙΝΩΑ ΞΤE AE για τον σκοπό της υλοποίησης του έργου.

Η θέση του οικοπέδου της προτεινόμενης δραστηριότητας βρίσκεται εντός περιοχής NATURA 2000 με ονομασία Χερσόνησος Ροδοπού, Παραλία Μάλεμε. Επίσης βρίσκεται εκτός Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης του δήμου Πλατανιά καθώς και εκτός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου.

Τέλος, η δυναμικότητα της μονάδας προβλέπεται να είναι 298 κλίνες, οι οποίες σχεδιάζεται να αναπτύσσονται σε 89 δωμάτια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version