Διαφήμιση

XANIA

Χανιά: Άντρας παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη – Τον ακινητοποίησαν ανήλικοι!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 23/3 στην παλιά πόλη των Χανίων κοντά στο 2ο Δημοτικό σχολείο, σε σημείο όπου συγκεντρώνονται ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ένας άντρας 40 ετών από την Βουλγαρία, πλησίασε με σεξουαλικές προθέσεις μια 14χρονη η οποία έντρομη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια .

Η μαθήτρια έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν το συμβάν άλλες παρέες ανηλίκων που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ενώ παράλληλα κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 42χρονος συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ και κρατείται ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version