Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Ατύχημα με πατίνι στην Αγία Μαρίνα – Καταγγελίες για αδιαφορία εργολάβου του ΟΤΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανοιχτή τομή από έργα οπτικών ινών η αιτία του ατυχήματος – Ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό

Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο που καταγράφει ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, το βράδυ της Παρασκευής.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:00, όταν μια νεαρή γυναίκα – εργαζόμενη σε εστιατόριο της περιοχής – επέστρεφε σπίτι της με πατίνι. Καθώς διέσχιζε το οδόστρωμα, η ρόδα του πατινιού «κόλλησε» σε ανοιχτή τομή από έργα του ΟΤΕ, προκαλώντας την πτώση της.

Ευτυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε αντέδρασε άμεσα και φρέναρε εγκαίρως, αποφεύγοντας κάτι πιο σοβαρό.

Καταγγελίες για έργα που έμειναν στη μέση

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας, Άρης Σοϊλεντάκης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων, επέρριψε ευθύνες στον εργολάβο που έχει αναλάβει την εγκατάσταση οπτικών ινών για λογαριασμό του ΟΤΕ. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ο εργολάβος έχει αποχωρήσει από την περιοχή εδώ και ενάμιση μήνα, αφήνοντας την τομή ανοιχτή. Έχουμε κάνει αλλεπάλληλες επισημάνσεις για τον κίνδυνο, ειδικά για δίκυκλα και πατίνια. Δυστυχώς, οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς την εταιρεία από τον Απρίλιο, η απάντηση ήταν μονίμως η ίδια: «Αύριο θα έρθουμε».

Κάλυψη με καθυστέρηση, μετά το ατύχημα

Μετά το συμβάν, ο κ. Σοϊλεντάκης επικοινώνησε εκ νέου με τον εργολάβο, ο οποίος – σύμφωνα με τον ίδιο – έστειλε άμεσα συνεργείο από την Αθήνα. Το επόμενο πρωί η τομή καλύφθηκε πρόχειρα με ψυχρή άσφαλτο, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η εργασία.

«Μόνο όταν έγινε το ατύχημα αντέδρασαν. Ήρθαν άρον άρον και σκέπασαν την τομή με κουβαδάκια. Όμως, επειδή το έργο δεν έχει τελειώσει, πιθανόν να την ξανανοίξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της τραυματισμένης γυναίκας

Η γυναίκα που έπεσε στο δρόμο ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το περιστατικό ανέδειξε για ακόμη μία φορά την επικινδυνότητα κακοσχεδιασμένων ή ημιτελών έργων, ειδικά σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ