Διαφήμιση

XANIA

Απανθρωπιά στην Κρήτη: Άφησαν τα σκυλιά χωρίς τροφή και νερό | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ακόμα δείγμα «απανθρωπιάς» από συμπολίτες μας που είχαν ουσιαστικά εγκαταλείψει τα σκυλιά τους στη μοίρα τους, εξαντλημένα, πεινασμένα και αποστεωμένα.

Το ΑΤ Κισάμου μετά από καταγγελία εντόπισε σε δύο διαφορετικές περιοχές της Κισάμου (στην ίδια ωστόσο δημοτική ενότητα) δύο σκυλιά, σε άθλια κατάσταση, τα οποία είχαν εγκαταληφθεί (στην κυριολεξία) από τους ιδιοκτήτες τους. Χωρίς νερό, χωρίς τροφή, δεμένα σε ένα άθλιο γενικά περιβάλλον και σε τραγική κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε τους ιδιοκτήτες τους 50 και 49 ετών, Έλληνες με την κατηγορία της “παθητικής κακοποίησης” ζώων και τους βεβαιώθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα.

Τα δύο σκυλιά που βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή στην Κίσαμο μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο όπου λαμβάνουν την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη για να μπορέσει να επανέλθει η υγεία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version