Βρειτε μας στα Social Media
 

XANIA

Ανήσυχοι χιλιάδες Κρητικοί με ασφαλιστική εταιρία που παραπαίει

Δημοσιεύτηκε

στις

ασφαλεια αυτοκινητου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ανάστατοι είναι χιλιάδες οδηγοί οχημάτων αλλά και ιδιοκτήτες Rent a Car στα Χανιά και στην υπόλοιπη Κρήτη οι οποίοι έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους στην ρουμανική εταιρία City Insurance, καθώς η Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Ρουμανίας ανακοίνωσε την Παρασκευή αυστηρές κυρώσεις για την εταιρία μετά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην εταιρία.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του εποπτικού συμβουλίου της εταιρείας έλαβαν σωρευτικά πρόστιμα 8 εκατομμυρίων λέι και οι εξουσιοδοτήσεις τους ανακλήθηκαν.

Στην εταιρία επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 2,9 εκατομμυρίων λέι με την υποχρέωση να καταρτίσει σχέδιο αποκατάστασης του επιπέδου των επιλέξιμων ιδίων κεφαλαίων για την κάλυψη κεφαλαιακών απαιτήσεων. Επιπλέον, το Ασφαλιστικό Ταμείο Εγγύησεων ανέλαβε προσωρινά τη διαχείριση της ασφαλιστικής εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η ρουμανική ασφαλιστική εταιρία αντιπροσωπεύονταν και στα Χανιά και είχε μάλιστα σημαντική αριθμητική παρουσία καθώς υπολογίζεται ότι είναι ασφαλισμένα περίπου 3.000 οχήματα ιδιωτών και ενοικιαζόμενα.

Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα εκκρεμούν για άγνωστο χρονικό διάστημα υποθέσεις που “τρέχουν” σε δεκάδες περιπτώσεις τροχαίων, υλικών ζημιών και τραυματισμών που περιμένουν να αποζημιωθούν, ενώ είναι σαφές ότι δεν θα γίνονται νέα συμβόλαια ή ανανεώσεις.

ασφαλεια αυτοκινητου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap