Βρειτε μας στα Social Media
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio

XANIA

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Κακοδίκι: Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Δημοσιεύτηκε

στις

Φωτιά
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, σε ορεινή περιοχή του Κακοδικίου του δήμου Καντάνου Σελίνου και γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου, Αντώνης Περάκης που βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή, παρόλο που δεν πνέουν άνεμοι, το δύσβατο, οι συνθήκες καύσωνα που επικρατούν και το γεγονός ότι πρόκειται για δασώδη περιοχή που έχει και ελαιοκαλλιέργειες ευνόησαν ώστε η πυρκαγιά να εξαπλωθεί σε πολλά μέτωπα.

Νωρίτερα μάλιστα σύμφωνα με τον δήμαρχο η φωτιά νωρίτερα κατευθύνθηκε προς την πλευρά σπιτιών χωρίς ευτυχώς να τα απειλήσει.

Αυτή τη στιγμή οι φλόγες μαίνονται ανεξέλεγκτα σε αρκετά μέτωπα.

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος προς Παλαιόχωρα και συγκεκριμένα από το ύψος της περιοχής Κακοδίκι μέχρι το ύψος του Άη Γιώργη είναι κλειστός καθώς τα μέτωπα μαίνονται εκεί.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής επιστρατεύτηκαν σήμερα 3 εναέρια μέσα κατάσβεσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας για ρίψεις νερού ενώ επιχειρούν και επίγειες δυνάμεις και 51 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, ομάδα Σ.μη.Ε.Α. και της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων.

 

Φωτιά
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap