Διαφήμιση

XANIA

Ανείπωτη θλίψη για την Ειρήνη Δοξάκη που κατέρρευσε σε γλέντι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι τον αδόκητο χαμό της Ειρήνης Δοξάκη, γνωστής επιχειρηματία στην πόλη των Χανίων. Η άτυχη γυναίκα έσβησε κατά την διάρκεια γλεντιού βάφτισης στην Κίσσαμο, την Κυριακή, 30 Απριλίου.

Άνθρωποι που την γνώρισαν και κυρίως φίλοι της είναι συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο χαμό της και μιλούν για ένα άτομο δοτικό, δυναμικό πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της κ. Νάνσυ Ναυσικά Αυγγελάκη, «η απουσία της θα είναι μία απώλεια επώδυνη για όλους, που την γνωρίσαμε».

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Αγγελάκη στο Facebook:

Αναπάντεχη η είδηση του θανάτου της αγαπημένης φίλης Ειρήνης Δοξάκη. Τόσο, που οι λέξεις φτιάχνουν ένα κόμπο στο λαιμό και δυσκολεύονται να βγουν.

Δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος με δυναμισμό και χαμόγελο, με ευγένεια, ηθική συγκρότηση και γενναιοδωρία, η απουσία της θα είναι μια απώλεια επώδυνη για όλους εμάς που την γνωρίσαμε.

Ειρήνη μου… βιάστηκες! Στον πηγαιμό για τον παράδεισο εύχομαι οι πόρτες του να είναι ανοιχτές όπως ήταν η δική σου για όλους μας. Πάντα θα σε θυμάμαι… Καλοστρατιά…

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version